Hırsızlar geçtiğimiz Cuma günü bir evin çatı katında bulunan bakır kazanları çalarak kayıplara karışmıştı. Bunun üzerine hırsızların yakalanması için yoğun çaba sarf eden polis, hırsızlık olayının meydana geldiği ikametin çevresindeki kamera görüntülerini mercek altına aldı. Bir gün boyunca çok sayıda kamera görüntüsünü tek tek inceleyen polis, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren zanlıları ve olayda kullanılan aracı tespit etti.

Bunun üzerine zanlıların yakalanması için düğmeye basan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz Cumartesi Günü olaya karışan aracı içerisindeki 4 şüpheliyle birlikte durdurmaya çalıştı. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Ekipler, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu şüphelileri Kürdüllü Mahallesi Kemer Mevkii’nde kıstırdı. Araç içerisindeki şüpheliler bu sefer de yaya olarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. V.D., T.B., A.S.K. ve C.T.’ isimli şahıslar göz altına alındı. Polis yine hırsızlık olayıyla bağlantılı olduğu anlaşılan K.Y.'yi de düzenlediği operasyonla evinde yakaladı. Gözaltına alınan şahıslardan C.T.’nin üzerinde yapılan aramada esrar maddesi de ele geçirildi.

Dün Tire Adliyesi’nde hırsızlık suçundan nöbetçi mahkemeye çıkarılan 5 şüpheliden V.D., K.Y. ve T.B. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi