Tire’de hiç yüzünden cinayet işlendi. Ahmet Gazcı tartıştığı damadı M. D. tarafından yol ortasında av tüfeğiyle vurularak, öldürüldü.


Tire’de damat ile kayınpederin tartışması kanlı bitti. Evli ve 4 çocuk babası Ahmet Gazcı (51) tartıştığı damadı M.D (25) tarafından yol ortasında tüfekle vurularak, öldürüldü. Kurban Bayramı’nın 4. Günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, damadının tüfeğinden çıkan saçmalarla ağır yaralanan Ahmet Gazcı, kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İddiaya göre, yaşamını boyacılık yaparak kazanan Ahmet Gazcı, damadı M.D. ile kızına yeterince iyi bakmadığı gerekçesiyle son zamanlarda sık sık tartışıyordu. Uzun süreden beri işsiz olan ve garsonluk gibi bulduğu gündelik işlerde çalışan M.D. ile Kurban Bayramı’nın 4. Günü öğleden sonra bir araya gelen Gazcı, damadından doğru dürüst bir iş bulup, çalışmasını ve ailesine iyi bir şekilde bakmasını istedi. Ancak, kayınpeder ve damadın konuşmasından bir sonuç çıkmadı. Kayınpederine kızan zanlı M.D. evi sinirli bir şekilde terk etti.




3 EL PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ
Aradan saatler geçmesine rağmen siniri bir türlü yatışmayan öfkeli damat, evinde bulunan kendisine ait ruhsatsız av tüfeğini alarak, Fevzi Paşa Caddesi’ndeki Ali Efe Hanı’nın önünde kayınpederini beklemeye başladı. Kısa bir süre bekledikten sonra, belediyeye ait su veznesinin önünde kayınpederini gören zanlı M.D., av tüfeğini peş peşe 3 el ateşledi. Göğsünden ve sırtından aldığı saçmalarla ağır yaralanan Gazcı, olay yerine çağrılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılmasına rağmen, kurtarılamadı. Gazcı’nın ölüm haberini alan yakınları hastanenin bahçesinde gözyaşı dökerek, sinir krizleri geçirdi. 



İşlediği cinayetten sonra, Tire Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak, gözaltına alınan zanlı M.D’nin alkollü olduğu belirlendi. Zanlının verdiği ilk ifadede ise “Kayınpederimin durmadan hayatıma karışmasından artık bıkmıştım.” dediği öğrenildi. Olayla ilgi geniş çaplı soruşturma başlatılırken, cinayet zanlısı M.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi