Tire’ye bağlı Halkapınarı Köyü sınırlarında, İzmir-Aydın Otobanında önceki gün gece saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.


Kamuran KIZILBOĞA


Tire’nin Batı yönünde (Selçuk tarafında) olan son köylerinden biri olan Halkapınar Köyü yakınlarında, İzmir-Aydın Otobanında meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde can verdi. Halkapınar Köyü sınırlarında meydana gelen kaza 75. Yıl Selatin Tüneli’nin yakınlarında meydana geldi. Önceki gün gece saat 22:30 sıralarında meydana gelen kazaya dikkatsizlik ve aşırı hızın sebep olduğu sanılmakta.


Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi: İzmir’den Aydın’a doğru gitmekte olan Mehmet Aydın (31) yönetimindeki “09 HH 099” plakalı otomobil, aynı yöne doğru gitmekte olan Murat Yaşar yönetimindeki “35 M 3477” plakalı kamyona arkadan çarptı. Yaşanan şiddetli çarpışmanın etkisiyle kamyon kasasının arka kısmına sıkışan ve parçalanan otomobilinin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi