Tire’de geçtiğimiz gün gece saatlerinde devriye görevi sırasında bir grup gencin şüpheli haller içerisinde olduğunu fark eden ve arama yapan polis ekibi gençlerin üzerine yaklaşık 28 gr uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi.



Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi


Tire ilçe merkezinde, Turgut Özal Bulvarı yakınlarında tren raylarının alt kısmında önceki gece 8 tane farklı yaşlarda genç uyuşturucu esrar maddesi kullanırken devriye gezen polis ekibi tarafından yakalandı. Bölgede devriye görevini sürdürürken bir grup gencin karanlıkta sohbet ederken gören ve durumlarından şüphelenen polis ekibi, gençlerin üzerinde yaptığı aramalarda toplamda 28 gr civarında ‘kubar’ diye tabir edilen, kullanıma hazır vaziyetteki uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi.


Olay yerinde bulunan; Ş.T. (24), E.Ö. (21), M.S. (17), A.S (19), S.C (19), Ş.K. (18), G.U. (22) ve İ.T. (19) isimli gençler esrar maddesi kullanmaktan dolayı göz altına alınarak ifadeleri alınmak üzere Tire Emniyeti’ne götürüldüler. Gençler, buradaki ifadelerinde, uyuşturucu maddesini N.Ş (48) isimli bir şahıstan aldıkların belirtiler. Bunun üzerine N.Ş. isimli şahıs göz altına alındı ve bu şahsın evinde aramalarda bulundu. Fakat şahsın üzerinden ve evinde herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanılmadı. Uyuşturucuyu sattığı iddia edilen şahıs bu iddiaları kabul etmedi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Editör: Haber Merkezi