Ergün ÇELİK

İpekçiler Mahallesi, Gucur Camii Sokak numara 14 adresinde yaşayan 77 yaşındaki kimsesiz Abdullah Gülen isimli yaşlı adam, önceki gün yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Talihsiz adamın öldüğü İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşçi’nin kendisine ulaşamaması sonucu anlaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Abdullah Gülen’e Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan nakdi yardım çıkmıştı. Gülen’in Nakdi yardımı almadığını öğrenen İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşçi, talihsiz adamın takıldığı kahvehaneye haber bıraktı. Kahvehane işletmecileri de yaşlı adamı uzun süredir görmediklerini, kahvehaneye de uğramadığını söyleyince arkadaşlarından birini Abdullah Gülen’in evine gönderdi. Kapısının önünde çok ağır kokular geldiğini fark eden arkadaşı durumu hemen zabıta ve polise bildirdi.


10 GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Yoğun koku altında talihsiz adamın evine giren ekipler acı manzarayla karşılaştı. 77 yaşındaki Abdullah Gülen’in tek başına yaşadığı evde öldüğü ortaya çıktı. Yaşlı adamın yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin edilirken, bir süre önce kalp rahatsızlığından ötürü Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi. Talihsiz adamın cenazesi, ekiplerin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morguna gönderildi.



“ACIMIZ BÜYÜK”

Abdullah Gülen’i en iyi tanıyanlardan biri de İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşçi. Olayın ardından cesedi teşhis etmek için olay yerine gittiğini belirten Kireşçi yaptığı açıklamada; “Abdullah amcamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisi çok iyi ve dürüst bir amcamızdı. Allah rahmet eylesin. Acımız çok büyük ” dedi. 

Editör: Haber Merkezi