Tire’de meydana gelen trafik kazasında zıt yönlerden gelen 2 aracın çarpışması sonucu biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.



Ercan ÇELİK / HaberTire



Dar ve işlek olmasından dolayı, Tire’de ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının en yoğun yaşandığı güzergah haline gelen Tire – Selçuk karayolu, geçtiğimiz gün bir trafik kazasına daha sahne oldu. Sabah saat 8:00 sıralarında meydana gelen kaza, edinilen bilgilere göre şu şekilde oldu; Ali Taşkın (37) himayesindeki 35 M 1592 plakalı özel otomobil, Selçuk’tan Tire istikametine seyir halindeydi. Çayırlı Köyü yakınlarına geldiğinde, bilinmeyen bir sebeple şerit ihlali yapan otomobil, karşı yönden gelen Ömer Arif Özçırak himayesindeki 35 TPU 07 plakalı panelvan araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobil adeta hurdaya dönerken, otomobilde bulunan Ali Taşkın, Özkan Taşkın (28) ve Bilal Yörükoğlu (22) Tire itfaiyesi AKS ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarıldılar. 

Yaralılar, olay yerine kısa süre içinde intikal eden Tire 112 ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Bilal Yörükoğlu’nun durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 
Diğer araçta bulunan Ömer Arif Özçırak, İsmet Karaoğlu ve İsmet Özçırak ise büyük şans eseri, bu feci kazadan yara almadan kurtuldular.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan Jandarma Trafik Timi, araçlar yoldan çekilinceye kadar trafiği kontrollü olarak tek şeritten verdiler. Araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik normal seyrine devam etti.



ÖLÜM YOLU CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR
Kazayı duyarak, olay yerine gelen bazı vatandaşlar, Tire – Selçuk yolunda yaşanan trafik kazalarından artık bıktıklarını belirterek tepki gösterdiler ve yetkilileri bir an önce yolun genişletilmesi için göreve çağırdılar.

Üzülerek gittiğimiz ve yazdığımız Tire – Selçuk yolunda yaşanan trafik kazalarıyla ilgili her haberde dile getirdiğimiz gibi, HaberTire Gazetesi olarak biz de yetkileri bu ölüm yolunun iyileştirilmesi konusunda göreve çağırıyoruz.


Editör: Haber Merkezi