Afyonkarahisar’da iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkeze bağlı Sahipata Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı Ankara yolu üzerinde gece yarısı meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Murat Kavak ile diğer iki kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Murat Kavak boğazından ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Kavgayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü. Bıçaklanan Murat Kavak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri çevredeki iş yeri ve apartmanların güvenlik kameralarına bakarak üçüncü sahsı tespit etti. Şahıslardan T.A. (47) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Murat Kavak’ın bıçaklanması ile ilgisi olmadığını söyleyen T.A., Kavak ile arkadaş olduklarını ve Kavak’ı bıçaklayanın Dilaver T. olduğunu iddia etti. Bunun üzerine polis ekipleri Dilaver T. ve yanında bulunan B.A.’yı arama çalışması başlattı. Dilaver T. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, Murat Kavak’ı kendisini savunmak için bıçakladığını söyledi.

Dilaver T. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilirken T.A. ise serbest bırakıldı. B.A.’yı ise arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Kaynak: iha