AK Parti ZiyaretGeçtiğimiz günlerde yapılan yaz dönemi atamaları ile bazı ilçe emniyet müdürlerinin yerleri değiştirildi. Tire’de yeni emniyet müdürü atanan ilçeler arasında yer aldı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Önceki hafta göreve başlayan Tire’nin yeni Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, ilk çalışma gününden itibaren çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Kiremitçi’ye ‘hoş geldiniz’ demek ve kendisine Tire’de başarılı ve hayırlı bir görev süresi dileyerek desteklerini ifade etmek isteyen konuklar arasında AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri de yer aldı.



AK PARTİLİLER MÜDÜR KİREMİTÇİ’YE ‘BAŞARILAR’ DİLEDİ

İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu liderliğinde yapılan ziyarette kalabalık bir partili grup yer aldı. Ziyaretçi partililer arasında Çeltikcoğlu’nun yanı sıra İl Genel Meclis üyesi Refik Konur, Belediye Meclis üyesi İlhan Agat’ın yanı sıra ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede karşılıklı iyi niyet dilekleri dile getirildi. Grubu adına söz alan Mehmet Çeltikcoğlu, bundan önce olduğu gibi şimdi ve gelecekte de emniyet teşkilatının yanında olacaklarını, her zaman her türlü destek ve yardıma hazır olduklarını bildirerek, Fatih Kiremitçi’ye “Tire’ye hoş geldiniz, güzel ve başarılı bir görev süresi dilerim” dedi.



YENİ EMNİYET BİNASININ YAPIMI KONUSU DA KONUŞULDU

Emniyet Müdürü Kiremitçi ise, Başkan Çeltikcoğlu şahsında tüm AK Partililere nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, desteklerinin çok önemli olduğunu dile getirdi. Sohbet sırasında yapılması planlanan, fakat bürokratik işlemlere takılmasından dolayı bir süredir geciken yeni emniyet binasının yapımı konusu da ele alındı. Emniyet Müdürü Kiremitçi’nin“Tire gibi önemli ve gelişmiş bir ilçeye böyle bir emniyet merkezi yakışmıyor ve yetersiz geliyor” şeklindeki sözleri üzerine AK Parti İlçe Başkanı Çeltikcoğlu, bir süredir ödenek konusuna takılan ve geciken yeni emniyet müdürlüğü binasının ihalesinin yakında yapılacağının ve kısa süre içerisinde inşaatını başlayacağını ifade ederek; “Bizlerde yeni emniyet binasını bir an önce hizmete başlamasını istiyoruz. Çalışmalarımız ve çabalarımız bu yöndedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi