Ercan ÇELİK – ÖZEL

Yaklaşık 2 yıldır Tire’de onlarca kişiden milyonlarca lira para toplayan Betül G. bir süre sonra vadettiği kar paylarını ödemeyince para veren mağdurlar anaparalarını almak istedi. Ana paralarını da bir türlü geri alamayan mağdurlar Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldular.

HaberTire’nin ortaya çıkardığı skandal olayda, toplamda kaç mağdur olduğu ve Betül G.’nin piyasadan toplamda ne kadar para topladığı net olarak bilinmezken, 100 milyondan liradan fazla para olduğu ve sadece Tire’den 50’den fazla mağdur olduğu iddia ediliyor.

Tire’de operasyon: Çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi Tire’de operasyon: Çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

TİRE’DE GÖRÜLDÜ

HaberTire’nin geçen hafta gündeme aldığı ve mağdurların ifadelerine yer verdiği haberin ardından, Aydın’da yaşadığı tespit edilen Betül G.’nin Tire’de görüldüğü ve adliyeye giderek savcıya ifade verdiği iddia edildi.

YENİ MAĞDURLAR ÇIKIYOR

Sosyal medyadaki linçlerden ve tepkilerden dolayı pek çok mağdur şikayetçi olmaya ya da basına konuşmaya çekinirken, bu mağdurların küçük bir kısmı başlarına gelen olayları ve süreci HaberTire’ye anlatmaya devam ediyor.

700 BİN LİRA KAPTIRDI

Betül G. mağdurlarına her gün yenileri eklenirken, HaberTire’ye konuşan mağdur, kendisine ev alma vaadiyle başlangıçta 30 bin lira verdiğini sonrasında ise toplamda Betül G.’ye 700 bin lira verdiğini ve geri alamadığını ifade etti.

Mağdur, Betül G.’den ilk şikayetçi olan isimler arasında.

Editör: Ercan Çelik