Bisikletçiler ÇarpıldıTire'den spor amaçlı Kuşadası'na gitmekte olan bisikletçilere bir kamyonetin çarpıp kaçması sonucu bisikletçilerden biri yaralandı.


HaberTire

 

Bugün sabah 07:00 sularında Tire'den bisikletleriyle çıkan Yavuz İnce (32), Durmuş Ali Aksak ve Kutsal Akgün isimli Tireli bisikletçiler, spor yapmak amacıyla Tire'den Kuşadası'na gidiyorlardı. Tire - Selçuk yolunda Belevi Gölü Mevkii'nde bisikletçilerle aynı yönde seyir halinde olan bir kamyonet, bisikletçilerden Yavuz İnce'ye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan talihsiz bisikletçi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, kamyonet sürücüsü, olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.
Yaralanan arkadaşına yardımcı olmaya çalışan Kutsal Akgün ve Durmuş Ali Aksak olay yerinden kaçan kamyonetin plakasını alamadıklarını dile getirdiler.
Kazadan kısa süre sonra olay yerine gelen Tire 112 Acil Sağlık Ambulansı yaralı bisikletçi Yavuz İnce'ye olay yerinde ilk müdahalesini yaptıktan sonra, Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada müşahade altına alınan İnce'nin hayati tehlikesinin olmadığı alınan bilgiler arasında.

KAMYONET ARANIYOR
Bisikletçilere çarpıp kaçan kamyonet ile ilgili arama çalışmaları başlatan Jandarma ise, çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Tarife göre plakası bilinmeyen kamyonet mavi - beyaz renkte BMC Levent marka. Kazanın ardından HaberTire'ye konuşan bisikletçi Kutsal Akgün, "Arkadaşımızın kazadan yaralı olarak kurtulduğu için mutluyuz. Daha kötü olabilirdi. Hayatımızı hiçe sayarak arkadaşımıza çarpıp kaçan kamyonet sürücüsününde kısa sürede bulunmasını ve cezasını çekmesini umuyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi