Olay bugün saat 14:00 sıralarında Tire’de bir işyerinde meydana geldi. Erkan Doğan isimli vatandaş malzeme almak için arkadaşına ait bir işyerinin batar katına çıktı. Malzemeyi ararken ayağı boşluğa denk gelen Doğan, batar katı delerek 3 metre mesafeden aşağı düştü. Düşme anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken Doğan, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

IŞIĞI YAKMAYI UNUTMUŞUM

Batar kata çıktığında ışığı açmayı unuttuğunu, kazanın da bu sebeple gerçekleştiğini söyleyen Erkan Doğan, o anları şu cümlelerle anlattı.

“Malzeme almak için üst kata çıktım. Işığı yakmayı unutmuşum. Ortam karanlıktı. Aradığım malzemeyi buldum ve arkamı dönüp yürüdüğüm anda boşluğa basmışım. O anda tutunacak bir yer de bulamayınca direkt aşağıya düştüm. Düştükten hemen sonra aşağıdakiler de korktu. Bi anda ne yapacaklarını bilemediler. Çünkü tavan delinmişti. Sonra hemen beni kaldırdılar. Olayın sıcaklığıyla bir şey hissetmedim. Hastaneye gittik. Kontroller yapıldıktan sonra herhangi bir sağlık sorunumun olmadığını, kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattığımı gördüm.

Çalışan arkadaşlarımıza çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Küçücük bir dalgınlık, küçücük bir hata büyük kazalara sebebiyet verebilir. Allah bana baktı. Ters bir biçimde düşmedim. Ters düşseydim daha kötü sonuçlar olabilirdi. Herkes bundan sonra daha dikkatli olsun.

Editör: Haber Merkezi