Tire 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, geçtiğimiz günlerde darp edilen ATT personeli Ümran Kapan ve Sağlık Müdürü Dr. M. Ulvi Toprak’tan yaşanan olay hakkında bilgi aldı.

 “112’YE ÇOK SAYIDA SAHTE İHBAR GELİYOR”

Denetim sırasında merkezde bulunan İlçe Sağlık Müdürü Ulvi Toprak “Ekiplerimize çağrı haberi düştükten sonra ekiplerimiz 3 ila 5 dakika arasında hastanın yanına ulaşabilmektedirler. Ancak 112 Acile çok sayıda sahte ihbar geldiğinden ilgili personel vakanın gerçek olup olmadığını araştırırken zaman kaybetmek zorunda kalıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız 112 acil hattını boş yere işgal etmesinler” dedi.

“GÜLER YÜZLÜ VE HOŞGÖRÜLÜ OLALIM”

Kaymakam Tanrıseven Ümran Kapan’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık personelimize yapılan hareket tasvip edilemeyeceğini belirtti. Tanrıseven, nöbetçi personele “Vatandaşların en kısa sürede ilgili sağlık birimine süratli bir şekilde taşınmaları için gösterdiğiniz gayrete teşekkür ediyorum. Münferit olaylar moralinizi bozmamalı. Vatandaşa daima güler yüzlü ve sevecen olalım” dedi.

Editör: Haber Merkezi