Park KavgaTire Dört Eylül Mahallesi Şen Sokak’ta dün Roman vatandaşlar arasında meydana gelen, otomobilin park edildiği yer ile ilgili kavga, bir kişinin av tüfeği ile yaralanması ile son buldu.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Vücudunun değişik yerlerinden dört yara alan E.K (38) isimli şahıs, Tire Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.

‘Aşırı sıcaklar insanların sinir sistemini çok yıpratmış olsa gerek !’ Dün Tire’de meydana gelen ve sebebi oldukça basit olan kavgada bir kişi ateşli silahla yaralandı. Dört Eylül Mahallesi Şen Sokak’ta oturan Roman vatandaşlar arasında meydana gelen kavgada E.K (38) isimli bir vatandaş, av tüfeği ile;  ikisi bacaklarından, ikisi de kasıklarından olmak üzere dört yerinden isabet alarak yaralandı.

 

13 EL ATEŞ EDİLDİ

Mahalle sakinlerinden ve görgü tanıklarından elde edilen bilgilere göre olay şu şekilde gerçekleşti. K.S (32) isimli bayan, arac-tarama kendine ait olan “35 YKD 25” plakalı otomobilini yan komşusu E.K’nin evinin önüne park etmek istedi. E.K, aracın evinin önüne park edilmesini istemeyince; taraflar arasında önce “Park edersin, edemezsin!” şeklinde sözlü atışma, daha sonra gerginlik artınca kavga başladı. Kavganın büyümesi üzerine K.S isimli bayanın akrabası oldukları iddia edilen E.G, İ.G, C.K ve soyadı öğrenilemeyen Ş. isimli şahıslar yanlarında getirdikleri bir adet av tüfeği ve bir adet tabanca ile E.K’ye ateş etmeye başladılar. Toplam 13 el ateş edildiği, yerdeki kovanların sayısına göre tespit edilen olayda E.K isimli şahıs;  ikisi bacaklarından, ikisi de kasıklarından olmak üzere dört yerinden aldığı yaralarla ciddi şekilde yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirenler olay sonrası kaçarken, yaralanan E.K’nin yakınları da K.S’ye ait kavgaya konu olan otomobili parçalayarak büyük hasar verdi.

 

YARALANAN ŞAHIS ACİLEN AMELİYATA ALINDI

Tire Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan E.K, ilk kontrolünden sonra hızla ameliyata alındı. E.K’nin hastaneye geldiğinde bilincinin açık olduğu, ciddi şekilde yaralanmasına rağmen, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan olay yerinde incelemelerini sürdüren Tire Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekibi, gerekli incelemelerde bulunurken, diğer ekipler ise olaya karışan ve sonrasında kaçan isimleri yakalamak için harekete geçti. 

Editör: Haber Merkezi