BıçaklamaTire’de gençlerin kız paylaşama kavgası kanlı sona erdi. Geçtiğimiz gece saat 23:30 sıralarında meydana gelen kavga Ticaret Meslek Lisesi mezuniyet gecesinin sonunda meydana geldi.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Nasıl başladığı tamam olarak öğrenilemeyen kavganın iki genç erkeğin bir kızı paylaşamaması ve sonrasında araya bir tarafın arkadaşlarının katılması ile tartışmanın alevlenip kavgaya dönüştüğü iddia edildi.

Olayda P.Ç. (20) isimli bir genç kavga sırasında vücudunun dört ayrı yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Ağır kan kaybı yaşayan genç, olay yerine gelen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan gencin durumunu ciddi olduğu öğrenildi.

Olaya karışan kavgada bıçak kullanarak P.Ç.’yi yaraladıkları iddia edilen S.B (21) ve E.Ö. (19) isimli gençler, Emniyette yapılan sorgulamalarından sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tire Cezaevine gönderildiler. Kavgaya karıştıkları iddia edilen Ş.K. (19) ve E.K .(19) isimli şahıslar ise mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Editör: Haber Merkezi