ada-yolunda-kazaTire - Selçuk yolunda yaşanan kazada yoldan çıkarak takla atan otomobilin içindeki 4 genç, kazadan, büyük şans eseri hafif yaralarla kurtuldular.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Bugün saat 18:30 sularında Tire - Selçuk yolunda, Alaylı Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Ali Belkar (19) yönetimindeki 35 ZRN 71 plakalı Tofaş Doğan marka otomobil, yoldan çıkarak tarlaya uçtu ve taklalar atarak durabildi. Ödemiş'ten Kuşadası'na gitmek üzere yola çıkan gençler Alaylı Köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıktılar ve takla atan otomobilin içinde yaralandılar. Sürücü Ali Belkar ile birlikte aynı araçta bulunan Muhammed Belkar (15), Serkan Karaoğlu (17) ve Hüseyin Karaoğlu (22) kaza sonucu hurdaya dönen otomobilin içinden hafif yaralarla kurtuldular.
Kazadan kısa süre sonra, Tire'de görev yapan iki 112 Acil Sağlık Ambulansı da olay yerine gönderildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar.

ADA YOLU TEHLİKE SAÇIYOR
Yaz aylarının gelmesi ve turizm sezonunun açılmasıyla, daha da işlek hale gelen Tire - Selçuk yolunda yaşanan bu kaza, "duble yol" konusunu tekrar gündeme getirdi. Tire başta olmak üzere Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Bayındır'daki vatandaşların da yaz aylarında Kuşadası'na ulaşmaları için tek güzergah olan yol tehlike saçmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi