Tire'de  demir çitlere takılan bir keçi için veteriner hekim çağırıldı. Keçisinin yaralandığını söyleyen keçi sahibi, veteriner hekim Serhan Aydın’dan yardım istedi. Acil olarak çiftliğe giden veteriner hekim Aydın, oldukça kan kaybeden ve bitkin düşen keçi için operasyona karar verdi.

Sahibinin kestirmek istemediği keçi için seferber olan Veteriner Hekim Serhan Aydın, keçiyi genel anestezi ile uyutarak keçinin açılan derisine içten ve dıştan 100 dikiş atarak keçiyi hayata bağladı. 2 saat süren operasyon sonrası keçi sağlığına kavuştu.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Veteriner Hekim Serhan Aydın; “ Keçi akşam saatlerinde çiftliğin demir çitlerine takılarak ağır şekilde yara almış. Vücudunda ciddi bir kesi vardı.  Keçi sahibi bunu kurtarabilirmiyiz dedi. Bende elimden geleni yaparım dedim ve operasyon kararı verdim. Saatler süren operasyon sonrası  yaklaşık 100 dikiş atarak kesiyi kapattık. Hayvan sabaha kadar tellerde asılı durduğu için kan kaybına bağlı bitkin düşmüş. Gerekli tedaviyi uyguladık. Allah’a şükür şuan sağlık durumu iyi. Biz elimizden geleni yaptık.” dedi.

Editör: Haber Merkezi