Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran, 2. Bölge Milletvekili Adaylarını tek tek ağırlayıp köy ziyaretlerinde bulunuyor.

Ergün ÇELİK

Çalışmalar kapsamında son olarak 2. Bölge Milletvekili Adayı Hatice Bölük’ü ağırlayan Atakan Duran, diğer parti yöneticileri ile birlikte Akyurt, Alaylı, Küçükkale , Büyükkale, Üzümler, Halkapınar, Mehmetler, Kurşak, Eskioba, Yenioba, ve Alacalı Köylerini ziyaret etti. Gittiği her köyde ilgi ile karşılanan MHP heyeti, partiye yeni katılan üyeler ile gücüne güç katıyor.

 

1000 ÜYEYE ULAŞILDI

Kısa süre önce İlçe Başkanlığı görevini devralan Genç Başkan Atakan Duran mevcut olan üye sayısını 664’den 1000’e çıkardı. Seçim Kazanmanın en önemli yol haritasının aileyi genişletmek olduğunu vurgulayan Duran, 1 yılda 2000 üye kaydı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Hergün yeni katılan üyelerle aileyi genişlettiklerini söyleyen Duran; “ Milliyetçi Hareket Partisi ülkesini karşılıksız sevenlerin yuvasıdır. Ailemiz hergün yeni katılan üyelerimizle daha da güçleniyor. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, çocuklarımızın güvenli ve güzel yarınlarını düşünen her vatandaşımızı bu güçlü ailenin ferdi olmaya davet ediyoruz.

 

AÇILIŞA DAVET ETTİ

Genç ilçe Başkanı Duran, açıklamasında, bugün yapılacak, Enstitü Caddesi’nde Ziraat Bankası yanındaki yeni parti binasının açılışına davet ederek, “Yeni binamızın açılış törenine partili – partisiz tüm halkımızı davet ediyorum. Açılış törenimize, programı müsait olan tüm adaylarımız ve il yöneticilerimiz de iştirak edecekler.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi