Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği, 300 milyon liradan fazla maliyetiyle Tire’nin en büyük altyapı yatırımı olan yağmur suyu ayrıştırma hattı projesinde, asfalt çalışmaları devam ediyor.
İZSU ekipleri, Turgut Özal Bulvarı’nda Hastane Kavşağı ile Mehmet Güvensay Caddesi arasındaki kısımda altyapı çalışmalarını tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yoldaki mevcut asfaltı kazıdı. Gece ve gündüz vardiyası halinde çalışan ekipler, bulvarın bu kısmında ilk kat asfalt serimini hızla tamamladılar.
Öte yandan Fatih Mahallesi’ndeki bir diğer ana arter olan Selimiye Caddesi’nde de çalışmalar gece ve gündüz olmak üzere devam ediyor. İZSU’nun yağmur suyu mazgallarının montajını da tamamlaması üzerine geçtiğimiz günlerde caddede zemin güçlendirme çalışması yapılmıştı. Dün itibariyle de caddede ilk kat asfalt serimi gerçekleştirildi.
Tire Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmaların tüm kurumlarla koordinasyon halinde, takvime uygun şekilde büyük bir disiplin ve ciddiyetle sürdürüldüğü belirtildi.









