İzmir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlıklar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin yönetiminde düzenlenen Robokod İzmir Bilişim ve Kodlama Şenliği, coşkulu bir törenle açıldı. İzmir’de düzenlenen programa Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kalabalık bir grupla katıldı. Tire ekibine Kaymakam Vural Karagül de eşlik etti. İzmir Valisi Süleyman Elban, açılış konuşmalarının ardından Tire ekibinin standını ziyaret etti. Tireli öğrencilerden projelerle ilgili bilgi alan Elban, öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu’nun yönetiminde Tire’den 16 okul, 20 öğretmen, 28 proje, 56 proje sunumunda görev yapacak öğrenci ve 60 katılımcı öğrenciden oluşturulan Robokod ekibinin standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu proje ekibinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir teşekkür mesajı yayınladı. Yüzbaşıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Mesai Arkadaşlarım, Robokod şenliklerinde göstermiş olduğunuz gayret, özveri, emek ve takım çalışması takdire şayan. Her zaman ki gibi Tire’nin farkını ortaya koydunuz. İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle çalışıyorum. Hepinize tek tek teşekkür ederim.”

Editör: Ergün Çelik