Geçtiğimiz aylarda Ankara’da düzenlenen Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü olan 80. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu öğrencisi Eylül Dalkıran, İzmir’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Sporun Enleri’ törenine katıldı. Güreş Antrenörü Mahmut Yılmaz’ın da bulunduğu törende Tire ekibine plaket verildi. Plaket töreninden sonra konuşan Antrenör Mahmut Yılmaz, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi;

Tireli genç futbolcu, milli takım yolcusu Tireli genç futbolcu, milli takım yolcusu

“Halkapınar Kapalı spor salonunda yapılan Sporun enleri ödül töreninde çok sayıda başarılı sporcuların ve antrenörlerin yer aldığı törende birbirinden renkli görüntülere eşlik etme fırsatımız oldu. Katılımın yüksek olması, samimiyetin yer aldığı büyük bir spor şöleniydi. Amatör Spor haftası kapsamında, sporun enleri ödül törenine başarılı sporcumuz Eylül Dalkıran ile birlikte katılım sağlayarak paketlerimizi aldık. İzmir’de sporcuların başarılarına yol açan, fedakarca çalışan güreş antrenörleri olarak programa davet edilip, plaketimizi almamız sporcularımız ve beni mutlu etti.

Organizasyonun gizli kahramanlarına, yani İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ekibine Tire Güreş Ailesi olarak teşekkür olarak ederiz”

Editör: Ergün Çelik