Ercan ÇELİK

Tire Süt Kooperatifi, ortaklarının ihtiyaçlarına yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Kooperatif, ortaklarının ulaşım maliyetlerini düşürmek ve zaman tasarrufu sağlamak amacıyla, kendi akaryakıt istasyonunun yanı sıra, batı köylerinde ikamet eden ortakları için ikinci bir istasyon olacak Lukoil Işıklar Petrol ile anlaştı. Tire – Selçuk yolunda yer alan Lukoil Işıklar Petrol, konumu itibariyle, bu bölgedeki kooperatif ortaklarına büyük kolaylık sağlamış olacak.

Tire Süt Kooperatifi’nde bir araya gelen Lukoil  Işıklar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Işık ve Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk anlaşmayı imzalayarak hizmeti başlattı.

Protokol ile ilgili olarak konuşan Lukoil Işıklar Petrol Yönetim kurulu Başkanı Yakup Işık; “ Yaklaşık 2 yıldır Tireli hemşerilerimize kaliteli akaryakıt ve güler yüzlü hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Çiftçi dostu petrol istasyonumuzda çiftçilere yönelik hizmetlerimiz de devam ediyor. Bu kapsamda Tire Süt kooperatifi yönetimi ile bir protokol yaparak kooperatif ortaklarına da kendi istasyonlarında aldıkları hizmeti sağlayacağız. Tüm Kooperatif ortaklarını istasyonumuza bekliyoruz. Bu hizmeti düşünen ve hayata geçiren Kooperatif Başkanı Sayın Osman Öztürk ve yönetimine de böylesine güzel bir düşünce için şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Tarım Kredi’nin Tire’de ikinci marketi açılıyor Tarım Kredi’nin Tire’de ikinci marketi açılıyor

isiklar2

Editör: Ercan Çelik