Ramada By Wyhndam Tire’de düzenlenen öğle yemeğine Tire Kaymakamı Vural Karagül, Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Tire Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüma Yüksel, Tire Futbol Kulübü Teknik Ekip ve Futbolcular, Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir Çatakdere, Tire Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Rasim Şahan, Tire Özel Uzman Dost Eli Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri ve Özel Öğrenciler katıldı.


Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan Tire Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüma Yüksel, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir araya gelerek engelleri aşma ve birlikte güçlenme amacıyla buradayız. Tire Futbol Kulübü olarak, bu farkındalık gününde özel öğrencilerimiz ve onlara eğitim veren değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan mutluyuz. Özel öğrencilerimize ve onların hayatlarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimize, ağlayarak değil, sevgiyle, saygıyla ve anlayışla yaklaşıyoruz. Bugün, burada toplanmış olmamızın temel nedeni, aramızda hiçbir engelin olmadığını, birlikte daha güçlü olduğumuzu ve her bireyin değerli olduğunu kanıtlamaktır. Engelleri aşmanın en güçlü yolu, birbirimize destek olmak ve farkımız olmadığını göstermektir. Unutmayalım ki, bugün sadece bir gün değil, bir başlangıçtır. Birbirimize daha fazla değer vererek, sevgi ve anlayışla yaklaşarak, engelleri birlikte aşabiliriz. Hep birlikte, daha kapsayıcı, daha güçlü bir toplum için Tire Futbol Kulübü olarak burada ilk adımımızı atıyoruz” diye konuştu.

Başkan Duran’dan öğrencilere anlamlı karne hediyesi Başkan Duran’dan öğrencilere anlamlı karne hediyesi


Programda Tire Halk Eğitim Merkezi 27 yaş üstü özel öğrenci grubu ritm topluluğu Öğretmenleri Kanun Sanatçısı Ali Övek’in yönetiminde müzik ziyafeti sundular. 

yuksel43

yuksel5

yuksel3

yuksel2

Editör: Ercan Çelik