AK Parti ve MHP kadrolarıyla planlı bir seçim çalışması yürüten Cumhur İttifakı üyeleri,  Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarında projelerini vatandaşlara anlatan Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan,  vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun görünüyor. Bugün sanayi sitesinde  Esnaf Ertan Eşkil’in kahvaltı davetine katılan Demirkan, kahvaltı sonrası  Seçim çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi; “ Cumhur İttifakı olarak tam kadro sahadayız. Bizde küskünlük dargınlık olmaz. Bizim bir tek aşkımız var O da Tire. Biz bu şehre sevdalıyız. Yıllardır kısır çekişmelerle ilçemiz bir yol alamadı. Allah nasip ederse 50 gün sonra Tire Belediyesi nasıl yönetilir, yatırımlar arka arkasına nasıl gelir hep birlikte bunu göreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tam desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Aday tanıtımı toplantısında Cumhurbaşkanımızdan bir söz aldım. Bakanlarımızın milletvekillerimizin, İl Başkanlarımızın desteği arkamızda. Allah nasip ederse 50 gün sonra hizmet yolculuğumuz başlıyor. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi ve güveni tam. Onların yüzündeki mutluluk bizlere yansıyor. Rabbim bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.” Dedi.

AK PARTİ TİRE İLÇE BAŞKANI KADİR UĞURLU “BİZ İZMİR’İZ BAŞARABİLİRİZ”

Kahvaltı programında bir konuşma yapan AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu;” Millete hizmet yolunda çıktığımız bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı olarak Tire’de biriz beraberiz. Bizler bu birlikteliği ortaya koyduğumuz sürece karşımızda hiçbir güç başarılı olamaz. Bu ilçeye en büyük projeleri biz yaptık yine biz yaparız. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe bizlerde yapacağımız hizmetlerle en iyi karşılığı vereceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sayın Hamza Dağ’a Tire’de de Arif Demirkan kardeşime desteklerinizi bekliyoruz. Biz İzmir’iz Biz Tire’yiz başarabiliriz.” Dedi.

Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama

Cum5

Cum4

Cum3

Cum2

Editör: Ercan Çelik