Uygulama kapsamında şehir merkezinde bulunan özel ve devlet okullarıyla, köylerdeki okulların tamamına ulaştırılan portreler, belediye görevlileri tarafından öğretmenlere ve idarecilere teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Cumhuriyetimizi kurarak, yapmış olduğu devrimlerin başında gelen eğitim sistemiyle; vatanperver, modern ve çağdaş nesiller yetiştirmeyi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olduğu bu güzel günde; O’nun açtığı yolda, O’nun emanetine sahip çıkarak güzel nesiller yetiştiren, mesleklerin en kutsalını idame ettiren öğretmenlerimize ve onların bilgi ve birikimlerinden istifade ederek ülkemizi daha da iyi yerlere taşıyacak olan gençlerimize, okullarında O’nu anacak bir armağanın dağıtımını gerçekleştirdik. Başöğretmenimizi, onun ilke ve inkilaplarına bağlı kalarak daima kalbimizde yaşatacağız”dedi.

Tire Belediyesi görevlilerinin dağıtım gerçekleştirdiği okullarda, öğretmen ve öğrenciler fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Okuroğlu söz vermişti, suya yüzde 25 indirim geldi Okuroğlu söz vermişti, suya yüzde 25 indirim geldi

ata5

ata3

ata4

ata2

Editör: Ercan Çelik