Osmanağaoğlu’nu Tire Seçim koordinasyon Merkezinde  AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, MHP Tire İlçe Başkanı Recep Doğru, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan ve Cumhur İttifakı üyeleri karşıladı.

Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle toplantı yapan Tamer Osmanağaoğlu ardından Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret etti.  Burada Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk ile sohbet eden Tamer Osmanağaoğlu ve beraberindeki heyet, ardından Tire Süt Kooperatifi’nin tesislerini gezdi. Burada Süt Kooperatifi çalışanlarıyla kısa süreli sohbet eden vekil Osmanağaoğlu, ardından ilçeden ayrıldı.

Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan; “İlçemizin derdiyle dertlenen ne zaman bir sorunumuz olsa hemen yanı başımızda olan saygıdeğer vekilimiz Sayın Tamer Osmanağaoğlu bugün ilçe SKM büromuzu ziyaret etti. Cumhur İttifakı olarak sayın vekilimizle ilçemizin geleceği ve yapacağımız hizmetler noktasında istişarelerde bulunduk.  Toplantı sonrası Tire Süt Kooperatifimizi ziyaret ettik. Allah nasip ederse Tire’ye hizmete sayılı günler kaldı. Tam kadro olarak sahada seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Sayın vekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

M6

M5

Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu

M2

M3

M1

M

Editör: Ercan Çelik