Ak Parti İzmir 2. Bölge milletvekillleri Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya, Tire'ye gelerek yerel gazeteleri ve esnafı gezdiler.


Tire’yi ilk ziyaret eden ve kendilerini tanıtmaya başlayan ilk adaylar arasında AK Partili adaylar da oldu. Tire’nin de içinde bulunduğu, İzmir 2. Bölge’nin AK Parti listesinde 4. ve 9. sırada yer alan isimler önceki gün partinin Tire teşkilatını ziyaret etti ve arkasında da yerel basın kuruluşlarını ve sokakta halkı ziyaret ettiler.

VEKİL ADAYLARI YEREL BASIN KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİLER

Listenin 4. sırasında bulunan Kerem Ali Sürekli ile 9. sırada bulunan Tansu Kaya’nın Tire ziyaretindeki ilk adres partinin ilçe teşkilatı merkezi oldu. Burada İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yaldız, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan ve partililer tarafından karşılandı.

Burada bir süre partililerle istişare yapan vekil adayları, daha sonra Çeltikcoğlu, Yaldız ve Gül ile birlikte Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilciliği, HaberTire Gazetesi ve Büyük Tire Gazetesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi ve basın mensupları ile bir süre sohbette bulundular. Vekil adayları bu arada yürüyerek devam ettikleri ziyaretler arasında sokakta çok sayıda Tireli vatandaşın ve esnafın halini hatırını sormayı ihmal etmediler.

 

“İÇİNDEN ÇIKTIĞIMIZ HALKIMIZIN HEP YANINDA OLACAĞIZ”

Tire ziyareti, adaylıkları ve genel seçim hakkında kısa birer değerlendirme yapan Sürekli ve Kaya, şunları ifade ettiler. Kerem Ali Sürekli, “Biz bugün Tireli vatandaşlarımızla, halkımızla ilk buluşmamızı yaptık. AK Parti mensupları olarak sürekli yaptığımız bir şeyi halkla buluşmayı yaptık. Biz sadece seçimden seçim halkla buluşan bir parti değiliz. Böyle bir siyasi geleneğimiz yok. Bunu halkımız da çok iyi bilmekte. Bu siyasi geleneğin mensupları olarak içinden çıktığımız halkın arasında olmayı hep sürdüreceğiz. Yoğun bir kampanya dönemine girdik. Bu dönemde hizmetleri ile fark yaratmış, adeta bir devrim yapmış olan AK Parti’nin bu yönünü en iyi şekilde anlatacağız ve gelecekte de tazelenmiş şekilde buna devam edeceğini halkımıza göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİM; TİRE, İZMİR, TÜRKİYE HATTA BİZE UMUDUNU BAĞLAMIŞ TÜM MAZLUMLAR İÇİN ÖNEMLİ”

Tansu Kaya ise, “İlçe başkanlarımız, yönetim üyelerimiz, üyelerimiz ve adaylarımız hep birlikte seçim çalışmalarını yapacağız. Çalışmalarımızı tüm birimlerimizle sahada sürdüreceğiz. Bu seçim; Tire için, İzmir için, Ege için olduğu kadar Türkiye için de hatta bize umutlarını bağlamış imdat bekleyen Dünya’nın değişik yerlerindeki mazlumlar için de çok önemli bir seçim.

2002 yılında başlayan bu hizmet süreci halk nazarındaki itibarını ve teveccühünü bu güne kadar, yapılan her türlü saldırıya, provakasyona ve karalamaya rağmen kazanmaya devam etmiştir. İnanıyorum ki seçim sonucu ile Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan tüm kesimleri kucaklayan onların hak ve hukukunu koruyan, özgürce barış ortamında yaşanmalarını sağlayacak istikrarın garantisi görüntü ortaya çıkacaktır.” şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi