Tire Kutsan Anadolu Lisesi Erkek Futsal Takımı Küçük Menderes Havzası finalinde Tire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi’ni yenerek İzmir’de yapılacak yarı finallere katılmaya hak kazandı.



      İzmir genelinde 30 grupta 89 takımın mücadele ettiği futsal turnuvasında Tire Kutsan Anadolu Lisesi erkek futsal takımı büyük bir başarıya imza attı. Ödemiş’te yapılan müsabakalarda grubunu lider tamamladıktan sonra Ödemiş Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni 4-2 yenerek bir üst tura çıktı. Sonraki turda küçük menderes havzası finali niteliğindeki maçta ise Tire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi futsal takımını büyük bir çekişmeye sahne olan maçta, normal süresi 4-4 eşitlikle sonuçlandıktan sonra penaltı atışları sonucunda 9-8 mağlup ederek İzmir de son 8 takım arasına adını yazdırdı.

       Yarı final maçında Bornova Hayrettin Duran Anadolu Lisesi ile mücadele edecek Tire Kutsan Anadolu Lisesi erkek futsal takımı rakibini elediği takdirde final grubuna yükselmeye hak kazanacak.


       Takım antrenörleri ve okulun beden eğitimi öğretmenleri Ahmet Kırmızı ve Şengül Gürel; Yarı final maçında İzmir in en iyi takımlarından biri ile karşılaşacak olmanın kendilerine gurur verdiğini, sporcu öğrencilerimizin bu tür tecrübeleri yaşamaları gerekliliğinden bahsederek, Tiremizi bu zorlu yarı final müsabakasında en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi