Zorlu Balıkesir deplasmanında, Balıkesir Belediye takımını Aymar ve Emre’nin golleriyle devirmeyi bilen temsilcimiz Tire1922, önemli bir deplasmandan altın değerinde 3 puanla geri döndü.


Kentimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsil eden ve oynadığı 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Tire 1922, 2 Kasım Cumartesi günü Balıkesir deplasmanında Balıkesir Belediye ile oynadığı lig maçından mutlu ayrıldı. Evinde tehlikeli bir takım hüviyetine bürünen Balıkesir Belediye karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ve müsabaka boyunca üstün olan Tire 1922, karşılaşmadan ‘2-1’ üstün ayrılarak, çok önemli olan 3 puanın sahibi oldu.


GOLLERİMİZ AYMAR VE EMRE’DEN GELDİ
Başından sonuna kadar heyecan ve çekişmenin hakim olduğu karşılaşmaya iyi başlayan ve ekibimiz golü de erken buldu. Maçın henüz 17. dakikasında gerçekleştirdiğimiz atağı iyi değerlendiren Fildişi’li oyuncumuz Aymar, bulduğu fırsatı iyi değerlendirerek gol attı. Bulduğumuz bu golle, ‘1-0’ öne geçtik.

Daha sonra golün etkisinde kurtulup, seyircisinin de desteği ile ataklarını arttırmaya başlayan ev sahibi ekip 37. dakikada Yasin’in ayağından bulduğu golle eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca, takımları soyunma odasına ‘1-1’lik skorla indi. 


İLK YARI ‘1-1’ BİTTİ
İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf yine ekibimiz oldu. Üst üste tehlikeli ataklarda bulunan takımımız, sonunda aradığı golü 65. dakikada Emre’nin ayağından buldu. Bu dakikadan sonra yeniden baskın olmak için çaba sarf eden ve zaman zaman bunaltıcı atakları ile Tire 1922 defansını zor durumda bırakan Balıkesir temsilcisi, amaçladığı beraberlik golüne bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın 87. Dakikasında Balıkesir adına golü bulan Yasin kırmızı kart görerek oyundan atıldı.


EROĞLU, TARAFTARI HAFTAYA TRİBÜNLERE BEKLİYOR
Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu açıklamalarda bulundu. Eroğlu, “Bizim için önemli bir üç puandı. Önümüzdeki hafta Gümüşordu ile kendi evimizde oynayacağımız maçın öncesinde üç puan moral oldu. Diğer rakiplerimizin karşılaşmalarını da takip ettik. Sonuçlarını en iyi şekilde analiz edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
Seyirci faktörünün önemine de değinen Eroğlu, “Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmaya tüm seyircilerimizi bekliyoruz. Bunu da şimdiden belirtmek istiyorum. Yönetim her an yanımızda ve desteğini sürdürmekte. Taraftar da yanımızda olup desteğin sürdürürse gücümüz daha da artar.” dedi.


HABER: ZÜBEYİR TABAK 

Editör: Haber Merkezi