Ercan ÇELİK

Tire’de açıldığından itibaren, özel konsepti ve geniş kapsamıyla spor sektörüne yeni bir soluk kazandıran Fit N Joy, üyeleriyle yaptığı çeşitli etkinliklerle de dikkatleri üzerine topluyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Fit N Joy üyeleri ve hocalarının bir araya geldiği etkinliğe katılım yoğun oldu.

Sabah saatlerinde Derekahve’de Dere De Kafe Lounge’da buluşan spor tutkunları, burada yaptıkları muhteşem kahvaltının ardından yürüyüşe geçtiler. Arap Pınarı vadisi boyunca dağ yürüyüşü yapan ekip, Arap Pınarı Mesire yerine ulaşarak burada pilates dersi yaptı. Yarışma ve çekilişlerin ardından ise Barbekü partisine geçildi.

Fit N Joy üyelerinin ücretsiz olarak katıldığı bu eğlenceli etkinlik zumba dersi ile sona erdi.

Etkinlikle ilgili gazetemize konuşan Spor Müdürü (Fitness Supervisor) Öner İrgi, "19 Mayıs dolayısıyla hem atamızı anmak, hem de sağlıklı yaşama ve spora dikkat çekmek ve bu noktada farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katılım çok güzel oldu. Hem üyelerimizle güzel bir gün geçirdik, hem de spor yaptık. Fit N Joy olarak, bu gibi etkinliklerimiz devam edecek. Katılım gösteren tüm üyelerimize ve etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi