Tire 1922 ile Bucaspor arasında Tire’de oynanan hazırlık maçında 25’nci dakikada Gökhan’ın attığı gole itiraz eden Bucaspor kalecisi Mert’in kıvılcımını çaktığı olaylar nedeniyle maç yarıda kaldı

 

3. Lig 1. Grup’ta, şampiyonluk hedefleyen Tire 1922 ile 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Bucaspor’un, Tire 4 Eylül Stadyumu’nda oynadığı hazırlık karşılaşması çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Karşılaşmanın 25’nci dakikasında, Tire 1922’nin yeni transferlerinden Gökhan’ın attığı gole itiraz eden Bucaspor kalecisi Mert’in çaktığı kıvılcım bir anda sahanın karışmasına yol açtı. Dostluk maçının orta hakemliğini üstlenen Tire 1922’nin yardımcı antrenörü Serkan Söğüt’te golden sonra kalesini terk ederek orta sahaya gelen kaleci Mert el kol hareketleriyle birlikte şiddetli şekilde itirazlarda bulundu. Karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünde izleyen yaklaşık 20 kadar Bucaspor taraftarı ise tel örgülerden atlayarak, sahaya girdi.

YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR

Futbolcularını, Bucaspor taraftarından kurtarmak isteyen Tireli taraftarların sahaya girmemesi için Tire Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek ile kırmızı beyazlı yöneticiler büyük bir çaba sarf etti.  Gerilen sinirleri iki takımın teknik direktörleri Suat Kaya ile İskender Eroğlu yatıştırmaya çalıştı. Her iki teknik adam kendi aralarında anlaşarak karşılaşmayı oynamama kararı aldı. Alınan ortak karardan sonra Tire 1922’nin Teknik Direktörü İskender Eroğlu, tribünlere giderek, karşılaşmanın oynanmayacağını taraftarlara bildirdi. Tire 1922, 1-0 öndeyken yarım kalan Bucaspor karşılaşmasının ardından günü yaptığı ter idmanıyla tamamladı. Bucaspor taraftarları ise olaylardan önce attıkları sloganlarla sık sık yönetimi istifaya davet etti.














Editör: Haber Merkezi