Gökcen Çiçekli Restorant da düzenlenen kahvaltı programı, covid tedbirleri kapsamında gerçekleşirken, özellikle açık alanda yapılması  ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gözlerden kaçmadı.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı kahvaltılı toplantıda bir araya gelen MHP'nin Kurmayları burada bir toplantı yaparak yol haritasını da belirledi. Edinilen bilgilere göre MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in özellikle Tire ilçesi için hassas bir çalışma yürüttüğünü ve 2024 hedeflerinde  Tire Belediyesi'ne MHP Bayrağı asılması için teşkilata çok çalışın talimatı verdiği söylendi. 

Yapılan kahvaltılı toplantıda İl Başkanı Veysel Şahin'in ardından söz alan MHP Tire İlçe Başkanı Arif  Demirkan, "Tire'de Bilal Başkan’ımızdan bayrağı devir aldığımızdan bugüne dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de MHP'ye olan ilgi çok fazla. Kısa sürede çok ciddi anlamda üye kaydı yaptık. Sürpriz isimler de kadromuza dahil oldu. Bunları önümüzdeki aylarda inşallah açıklayacağız. Tire de çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Allah Nasip kısmet ederse 2024 seçimlerinde güçlü bir MHP ile Cumhur ittifakı ile birlikte  adayımızı çıkararak Tire Belediyesine MHP bayrağını dikeceğiz. Tabi bunu yapabilmemiz için ilk günkü heyecanla daha çok çalışacak ve davamızı mücadelemizi kapı kapı gezip anlatacağız. O yüzden siz değerli dava arkadaşlarıma bu süreçte çok ciddi görevler düşüyor. Allahın izni ile ülke olarak kötü günler geçirdiğimiz bu günlerde millet olarak kenetlenip, zor günleri geride bırakacak ve güzel günler de üç hilal'in altında yeniden buluşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri Allah'a emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." Dedi.


 

Editör: Haber Merkezi