Ercan ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi Tire Tire İlçe Örgütü’nde yönetim kurulu üyesi olan Ramazan Tekin, geçtiğimiz temmuz ayında, ilçe yönetimi tarafından görevden alınmıştı. O gün açıklama yapan Ramazan Tekin, hakkını arayacağı yönünde açıklama yapmıştı.

Bugün yazılı bir açıklama yapan Tekin, İl yönetim kurulu kararıyla tekrar göreve iade edildiğini söyledi.

Ramazan Tekin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Genel başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun hep tekrarladığı bir sözle başlamak istiyorum. "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." Susmadım susmayacağım. Nerede bir haksızlık görürsem üstüne üstüne gideceğim. Bizler CHP’liler olarak Hak, Hukuk, Adalet diyerek başta liderimiz olmak üzere kilometrelerce yürümüş ve haksızlıklara baş kaldırmış, insan ayırmadan sadece insanca yaşama arzumuzu dile getirmiş Ülkemizin köklü partisiyiz. Adaletsizlik sonsuza kadar hükmedemez. Bildiğiniz üzere Temmuz ayı içerisinde CHP Tire ilçe yöneyimince haksız ve hukuksuz bir şekilde yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevimi yürütüğüm CHP Tire ilçe yönetim kurulu üyeliğimden düşürüldüm.Tüzüğümüzün ilgili maddelerinden doğan hakkımı kullanarak üst kurula gerekçelerini açıkladığım itiraz dilekcemi gönderdim.İtirazım incelenmiş ve Karara bağlanılarak tekrar üç yıldır onurla ve gururla yürüttüğüm görevime iade edildiğim bilgisi dün yapılan il yönetim kurulu toplantısı sonrası tarafıma ve İlçe Başkanlığımıza bildirilmiştir.

Bu süreçte tarafıma desteklerini esirgemeyen can dostlarıma,arkadaşlarıma,partililerime, parti büyüklerime ve İl Başkanım nezdinde yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

 Haklı bir düşüncenin, meyve vermemesi mümkün değildir.

Aynı azim ve kararlılıkla yine görevimin başında olacağım.”

Editör: Haber Merkezi