Geçtiğimiz hafta İzmir’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’deki gençlik kolları arasında, başarılı projeleriyle öne çıkan Ak Parti Tire Gençlik Kolları’nın Başkanı Efdal Gül’e plaket verdi.

 

Ercan ÇELİK

 

30 Ekim’de gerçekleştirilen 5. İzmir İktisat Kongresi açılışının ardından Kaya Termal Otel’deki parti buluşmasına katılan Başbakan Erdoğan, başarılı çalışmaları ve projeleri dolayısıyla, Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül’e plaket verdi.


Tire’ye ve Tire halkına faydalı projeler üretebilmek adına, gençlerle birlikte sürekli olarak çalıştıklarını dile getiren Başarılı Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, HaberTire’ye yaptığı açıklamada, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Gül, “Ak Parti Tire Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, göreve geldiğimiz süreden beri, gerek partimize gerekse halkımıza olan sorumluluklarımızı başarıyla yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tire Gençlik Kolları olarak her zaman Tire gençliğinin sesi olmaya çalıştık. Bir buçuk yıl önce “Bir Destandır Çanakkale” konulu 2000 kişilik program gerçekleştirdik. Yüzlerce ev ziyareti ve neredeyse tüm köylerimize ziyaret yapıldı. Birçok sosyal projeye imza attık. Sayamayacağım diğer tüm çalışmalarımızla İzmir’de en başarılı ilçe gençlik kolları seçildik. Teşkilat olarak bu başarımızın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilmesi bizleri daha da onurlandırdı. Tabi bu başarının ardında gençlik kolları ekibimin büyük emeği ve gayretleri olduğu aşikârdır. Aynı zamanda İlçe Başkanımız Mehmet Çeltikcoğlu, Kadın kollarımız ve tüm Tire Teşkilatı olarak omuz omuza kazandığımız bir başarıdır. İnşallah bu başarılarımızı 30 Mart yerel seçimlerinde de gösterecek, belediyecilikten nasibini alamayan Tiremizi, hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Bu düşüncelerle son olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tireli kardeşlerime en içten selamlarımı sunuyorum." şeklinde ifadelerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi