Tire'de bir süre DSP İlçe Başkanlığı görevini yürüten İhsan Güçtekin, Türkiye genelinde teşkilatlanmasını sürdüren Deva Partisi'ne katıldı. Deva Partisi'nin Tire'deki Kurucu İlçe Başkanı olan Güçtekin, mazbatasını önceki gün İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen'in elinden aldı. Göreve başlamasının ardından HaberTire'ye konuşan Güçtekin, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;
"Temmuz 2020 tarihinden bu yana sürdüdüğüm DSP İlçe Başkanlığı görevimden istifa ederek Tire için daha verimli olmak ve daha güzel hizmetler verebilmek adına Deva Partisi'ne katıldım. 31.03.2021 tarihinde hazırlanmış olan Deva Partisi mazbatamızı İl Başkanımız Sayın Seda Kaya Ösen'den teslim aldık.
Uzun süren görüşmeler neticesinde bizleri bu göreve layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Bundan sonra Tire'de siyasete bakışı değiştirecek birleştirici toplayıcı olumlu siyasete devam edeceğiz. Kısa süre içinde yönetim kurulumuzu seçerek Tire'ye yakışanı yapmaya çalışacağız .Tire'nin her motifinin içimizde olacağı bir yönetim kurulu oluşturup genel merkezin istediği doğrultuda genç, kadın ve tecrübeli ekipten oluşacak yönetimimizle gönüllere girip yerelden başlayacak yükselişimize önemli katkılar sunacağız"

Editör: Haber Merkezi