Bu çerçevede dün Tire CHP İlçe Örgütünü ziyaret eden CHP İzmir İl Başkanı, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve partililer ile Tireli muhtarlarla bir araya geldi. Parti merkezinde yapılan toplantıda, salon katılımcılara dar geldi. Toplantıda; CHP Tire eski İlçe Başkanları, CHP Tire Belediyesi Meclis üyesi bazı partililer, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.


ADAY SEÇİMİNDE SON SÖZ GENEL MERKEZİN
Tire CHP örgütüne İl Başkanlığı seçimi sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Deniz Yücel, Tire’deki partililerle tanıştıktan sonra yaklaşan yerel seçimleri öncesinde ne gibi hazırlıklar yapılacağı hakkında açıklamalarda bulundu. Adayların nasıl belirleneceği ve aday isimlerinin ne zaman açıklanacağı konusunda sorulan bir soru üzerine, aday isimlerinin açıklanması veya bu konuda isimlerin dillendirilmesi için henüz çok erken olduğunu belirten Deniz Yücel, yerel seçime katılacak olan adayları belirleme sürecinde parti içi ön seçim yönetimini de kullanacaklarını ama son tahlilde genel merkezin kararının kesin olacağını ifade etti.


Yaklaşık iki saat kadar süren görüşmede, Deniz Yücel’in konuşmasının ardından söz alan partililerin sorduğu soruları cevaplayan Yücel’e, yapmış olduğu ziyarette İl Başkan Yardımcıları Harun Düşenkalkan ve Cüneyt Oğuz ile İl Yöneticisi Ulaş Gül’de eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi