Cumhurbaşkanının Arjantin gezisi dönüşünde ilçeleri de açıklayacağı kulislerde yoğun bir şekilde dile getirilirken, Tirede de Ak  Parti adayının kim olacağı en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bu sorunun cevabının 10 gün içinde belli olması bekleniyor.

ZEYBEKÇİ İNANMASAK GELMEZDİK
Geçtiğimiz gün İzmir’e gelen ve havaalanında partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, ayağının tozuyla teşkilat mensuplarıyla parti binasında buluştu. Zeybekçi’ye Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Aydın Şengül eşlik etti. Buluşmaya milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yöneticiler katıldı. Zeybekçi’nin’ Yeni süreçte her ilçeye gideceğim.Hep birlikte çalışacağız.İnanmasak İzmir’e gelmezdik.İnşaallah hep birlikte kendimizi İzmir’e vereceğiz”dedi.

HAYALİ ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Öte yandan Ak partinin bu dönem için belirlediği gönül belediyeciliği projesi kapsamında A.Adayı Fatih Hayali’nin ‘Çalmadık kapı bırakmayacağız.’ diyerek sabah namazı ile başlayan programı yoğun esnaf ziyaretleri ve geceleri de köy ziyaretleri ile devam ediyor. Hayali’nin aday adayı olmaktan çok,  aday gibi çalışması ve Mehmet Çeltikçoğlu, Mehmet Sıtkı İçelli, Erdoğan Güngör gibi AK Parti'nin önemli isimlerinin ziyaret programlarına katılarak Hayali’yi desteklemeleri, adaylık yarışında Dr.Fatih Hayali’nin bir adım önde olduğu yorumlarını haklı çıkarır nitelikte. 


 

Editör: Haber Merkezi