Ak Parti Tire İlçe Başkanlığı 19. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında parti binasında bir kutlama programı düzenledi. Tire’de bugüne kadar görev yapmış tüm İlçe Başkanları’nın davet edildiği programa, Eski İlçe Başkanları Erdoğan Güngör, Ali Atik, Mehmet Çeltikcoğlu, Kamil Yaldız gibi isimlerle birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Pandemi nedeniyle kısıtlı katılımla gerçekleştirilen programda üzerinde AK Parti’nin logosunun bulunduğu büyük bir pasta kesildi. İlçe Başkanı Mert Falakalı parti binasında AK Parti’nin kuruluş yıldönümüyle ilgili bir açıklama yaptı. Falakalı, açıklamasında şu cümlelere yer verdi;

“14 Ağustos 2001 yılında ‘Halka hizmet Hakk’a hizmet‘ prensibiyle siyasi hayatına başlayan, girdiği ilk genel seçim 3 Kasım 2002'de iktidara gelen ve 19 yılda gerçekleşen tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, kurulduğu günden bu yana Türkiye'de icraatın ve kalkınmanın simgesi olmuş, devlet ile milletin arasındaki engelleri kaldırmıştır.

AK Parti, milletten aldığı güçle; başta ekonomi olmak üzere, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye birçok alanda atılan adımlar ve gerçekleştirilen reformlar sayesinde Türkiye'nin çağ atlamasını sağlayarak, dünya ülkelerine örnek olacak yeniliklere imza atmıştır.

Bu süreçte ülkemizin yükselmesini ve büyümesini engellemek isteyenler zaman zaman farklı yöntemlerle ortaya çıkmıştır. Muhtıralar, darbe girişimleri, manuplatif kur saldırıları gibi her yolu deneyenlerin sonları hep hüsran olmuştur. Milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden birer birer geldik. Ükemizin ve milletimizin bekası için canını ortaya koymuş bir kadro olarak daha büyük bedelleri ödemekten de asla çekinmeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bildiğiniz üzere koronavirüs salgını ile mücadele ediyoruz. Türkiye, pandemi sürecinde alınan önlemler ile tüm dünyanın takdir ettiği bir başarı örneği göstermektedir. Bu süreçte, ekonomimizin geçirdiği yapısal dönüşüm sürecinin ve sağlık altyapısına yapılan yatırımların çok büyük önemi vardır.

Bugün aramızda, partimizin ilçemizdeki kurucu üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız var. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Bu dava hepimizin, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde hep birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmeye yürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarımıza teşekkür ediyor, partimizin 19. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi