Proje kapsamında Başkan Duran, engelli çocuklardan biri adına kendi elleriyle ilk fidanı dikerek şu ifadelere yer verdi:

Tire Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı Tire Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

‘’ Her birimizin engelli adayı olduğu toplumumuzda; onları anlamak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek çok önemlidir. Bizler elimizden geldiği kadar onları unutmamaya, onlarla hemhal olmaya özen gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz destekler ve oluşturduğumuz farkındalık projelerimizle bir gün değil her gün onların yanındayız. Hizmete açtığımız ‘Engelsiz Kafe’mizde engelli vatandaşlarımız ve çocuklarımız burada sık sık bir araya geliyor, sosyalleşiyorlar. Bilindiği üzere Tiremizin kendi uhdemizde olan bölgelerini sürekli yeşillendiriyor, vatandaşlarımızın yeşille iç içe zaman geçireceği ferah mekanlar oluşturuyoruz. Bugün burada da parkımızın müsait olan bölümlerine engelli yavrularımızın isimlerini yaşatacak fidanlar dikerek geleceğe armağan ediyoruz’’ dedi.

Etkinlik anısına Başkan Duran, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

engel4

engel3

engel2

Editör: Ercan Çelik