Otel yönetimi, çalışanlarını motive etmek ve bir arada keyifli bir zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla özel bir kutlama programı düzenledi.

Can Serdaroğlu ve orkestrası, geceye müzikal bir atmosfer kattı ve otel çalışanlarına unutulmaz bir şarkı ziyafeti sunarak etkinliği daha da renklendirdi. Ramada By Wyndham personeli lezzetli bir akşam yemeği eşliğinde bir araya geldi ve pastanın kesilmesiyle birlikte kutlamalara olarak başlandı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen çekilişle, otel personeline çeşitli hediyeler verildi. Bu sürpriz hediyeler, personelin motivasyonunu artırmaya ve geceyi daha unutulmaz kılmaya katkı sağladı.

Program arasında ayrıca otel personeli asker adayı Dursun Arslan için bir gelenek olan kına yakma merasimi yapıldı.

Ramada By Wyndham Tire Oteli'nin bu özel kutlaması, çalışanları arasındaki dayanışma ve iş birliğini pekiştirirken, otel yönetiminin personeline duyduğu değeri bir kez daha ortaya koydu.

Gecede bir konuşmada yaparak personele teşekkür eden Ramada By Wyndham Tire Oteli Genel Müdürü Funda Danacı, gelecek yıllarda da başarılarını sürdürmek ve misafirlerine en üst düzeyde marka standartlarıyla hizmet sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

ramada12

ramada8+

ramada6

ramada7

ramada5

ramada3

ramada4

ramada2

Tireli yardımseverler, iftarda buluştu Tireli yardımseverler, iftarda buluştu

Editör: Ercan Çelik