Ercan ÇELİK

Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve ulusal ve uluslararası pazarda tarım makinaları alanında güçlü markalardan biri haline gelen Özsan, geleneksel hale getirdiği yılbaşı yemeğini geçtiğimiz cuma akşamı Ramada By Wyndham Tire’de gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Arif Özalp’in de ailesiyle birlikte katıldığı yemeğe, Özsan çalışanları aileleriyle katıldılar. Yemekte sahne alan Can Serdaroğlu ve Damla Ay’ın harika performansları büyük beğeni topladı.

ARİF ÖZALP: “GURUR DUYUYORUM”

Yemekte firma çalışanlarına hitaben konuşma yapan Arif Özalp, “Düzenlediğimiz yılbaşı yemeğimize katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyisiyle kötüsüyle, artısıyla eksisiyle, radikal değişiklikler ve büyüme politikalarıyla dalgalı bir yılı geride bıraktık. 2023 yılı içerisinde yeni fabrikamızı da faaliyete aldık. Kadromuza yeni arkadaşlarımız katıldı. Bazıları ayrıldı. Bazı arkadaşlarımız, ne mutlu bizlere yuva kurdular. Bazı arkadaşlarımız da ailelerini çoğalttılar, bebek sahibi oldular. Bütün arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyorum. Seneler önce bir tasarı veya hayal olan işletmemizin bugün karşıma çıkardığı bu güzel tablo için kendimle ve sizlerle gurur duyuyorum. 2023 yılında bu ekiple, geçen yılki üretimimizi, satışımızı büyümemizi iki katına çıkardık. Bu büyümede en büyük katkı tamamıyla sizlerindir. Kendinizle gurur duyun. Ben sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından, firma çalışanları arasında yapılan yılbaşı çekilişiyle talihlilere altın hediye edildi. Davetliler, Kare Sanat Organizasyon ekibinin harika şarkılarıyla gece boyu eğlendiler.

oz5

oz3

Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri, genel kurulda buluştu Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri, genel kurulda buluştu

oz2

oz1

Editör: Ercan Çelik