Tire’nin tanınan iş adamı Mehmet Delikanlı, Tire 1922 oyuncu, teknik heyet ve kulüp yönetimine moral yemeği verdi. Yemeğin onur konuğu Belediye Başkanı Tayfur Çiçek oldu.

Ercan ÇELİK

Geçen sezon BAL’nde (Bölgesel Amatör Lig) şampiyon olan ve profesyonel lige çıkan Tire 1922, Tireli futbolseverlere 22 yıl aradan sonra yeniden futbol profesyonel lig müsabakalarından temsil edilme mutluluğunu yaşatmıştı. 3. Lig 1. Grup’ta yer alan temsilcimiz, geride kalan 11 hafta sonunda sıralamada şuanda 4. olarak bulunmakta.

YEMEĞİN ONUR KONUĞU BAŞKAN ÇİÇEK’Dİ
Şampiyonluk, o olmasa bile 2. Lig için play-off mücadelelerine kalma iddiası müsabakalara çıkan Tire 1922, 4. Haftadan sonra yaşadığı 4-5 haftalık bocalama ve kötü gidiş sürecini önceki hafta Kırıkhan, geçtiğimiz hafta ise Manavgat’ı yenerek sonlandırmış ve ilk haftalardaki özgüvene yeniden sahip olmuştu. 


YEMEK ORGANİZASYONU, DORUK İŞLETMECİLİK’TE YAPILDI
Fikstür gereği birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkan Tire 1922 oyuncu ve teknik heyetine moral vermek, her zaman onların yanında olduğunu göstermek isteyen Tireli tanınmış iş adamı Mehmet Delikanlı; önceki gün akşam sahip olduğu Tire Park AVM’de yer alan ve işletmeciliğini Osman Girgin’in yaptığı Doruk İşletmecilik Kafe ve Restorant’ta, ‘moral ve birlik-beraberlik yemeği’ verdi. 


DELİKANLI, “MORAL YEMEĞİ İLE DESTEĞİMİZİ GÖSTERMEK İSTEDİK”
Takımdaki tüm furbolcuların, teknik heyetin, sağlık ekibinin, Kulüp yönetiminin yer aldığı yemeğin onur konuğu Belediye Başkanı Tayfur Çiçek oldu. Oyunculara ve teknik heyete yemek sürprizinde bulunan iş adamı Delikanlı, yaptığı kısa açıklamada; “Kırıkhan ve Manavgat maçları ile yeniden yükselişe geçen Tiremizin gururu olan takımımızın oyuncularına, teknik heyetine ve kulüp yönetimine olan desteğimi bu şekilde göstermek istedim. Önlerinde daha birçok zorlu mücadele var. Kendilerine Delikanlı Ticaret Ltd. Şti. olarak başarılar dileriz.” dedi.


EROĞLU, “TİRELİ İŞ ADAMLARININ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
İki yıldır takımın başında olan başarılı teknik adam İskender Eroğlu ise gerçekleştirilen yemek organizasyonu ile ilgili olarak, “Mehmet Delikanlı beye çok teşekkür ederiz. Bu desteği ve jestinden ötürü. Kendisi geçen sezon da böyle bir jest yapmıştı. Tireli iş adamlarının takıma sahip çıkması, bu zorlu yolda çok çok önemli. Onların maddi ve manevi destekleri başarıyı getirecektir.” şeklinde konuştu.











Editör: Haber Merkezi