Seçimin Ardından Seçimin Ardından

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, neredeyse her gün birkaç saatini sanayi sitesinde esnafla geçiriyor. Okuroğlu, projeleri arasında oldukça önemsediği sanayi sitesi projesini tek tek esnafa anlatarak onların görüşlerini alıyor.

Proje ile ilgili açıklama yapan Okuroğlu, “Tüm sanayi esnafı dükkan sahibi olacak. Şehrin merkezinde olmasına rağmen uzun yıllardır görmezden gelinen, hak ettiği ilgiyi ve hizmeti bir türlü alamayan sanayi sitemiz için hazırladığımız proje var. Tüm sanayi esnafımızı dükkan sahibi yapacağız.

Bu bölgede ne esnafımız mutlu ne işyeri sahipleri ne de çevre sakinleri. Projemizin temelinde, sanayi sitemizin mevcut durumunun sürdürülebilir olmadığı gerçeği yatıyor.

Esnafımızın ihtiyaçlarına cevap veremeyen bir yapıda ısrar etmek, ne Tire'nin ekonomik büyümesine katkı sağlar ne de esnafımızın gelişimine.

Biz mevcut sorunları kökünden çözme ve bölgeyi kalkındırma hedefiyle hareket ediyoruz.

Projemiz, Tire’nin şehir merkezindeki bu bölgeyi kalkındırıcak, sanayi esnafımızı da mağdur etmeden, kolay şekilde dükkan sahibi yapacak." Dedi.

Editör: Ercan Çelik