MHP’de mazbata heyecanı
MHP’de mazbata heyecanı
İçeriği Görüntüle

Demokrat Parti’nin eski ilçe başkanlarından Hasan Sarp, yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Sürpriz atamayı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Sarp, açıklamasına özeleştiri ile başladı. İşte Hasan Sarp’ın itiraflarla dolu ilginç açıklaması;

“Öncelikle kendime öz eleştiri yaparak duygu düşüncelerimi paylaşmak isterim. İnsanın bir duruşu olmalı. Dirayetli olmalı. Saygınlığını korumalı. Toplumda ve kamuoyunda bunlar siyaset yapan kişiler için önemli ve değerli şeylerdir. 15 yıldır siyasetin içinde bulunan bir kişi olarak memleketine hizmet etmek insanına faydalı olmak için elimden gelen mücadeleyi göstermeye çalıştım. Bunu yaparken temsil ettiğim parti ve partililerimiz bizlere inanıp güvenip değer vererek bu sorumluluğu bana verdi.

Yaşlar, yıllar ilerledikçe süreç bazen lehimize olumlu işledi. İşte tam burada ben işi şahsileştirdim ve ilgi alaka beni biraz şımarttı.

Başka partilerde bana görev verilirse bir kaç insanımıza faydamız dokunur onların rızasını kazanırız niyetimizi ortaya koyarız diyerek hiç düşünmeden istişare yapmadan arkama bakmadan havalara girip çıkar menfaat gözetmeden yeşil ışığa kapılıp atraksiyonlar yaptım.

Bunun için bana inanan bana güvenen insanlardan herkesin huzurunda özür dilerim.

Birçok insan bu ne yapmaya çalışıyor gibi eleştiri gelebilir. Saygı duyuyorum. Yukarıda da belirttim. Ben topluma, yasadığı şehre ve insanına faydalı olmak için siyasi hamleler yaptım. Baktım beni anlayamıyorlar, benden, fikirlerinden faydalanmak istemiyorlar bir kez daha hata yaptığımı kabul ettim. Bu duygu düşünceler ile her defasında bana inanan bana güvenen beni anlayış ile karşılayan baba ocağımız Demokrat Parti bir kez daha bana kucak açtı ve onurlu gururlu olan İlçe Başkanlığı görevini yeniden şahsıma verdiler.
Bir daha aynı hataları yapmadan topluma güzel hizmetler yapmak adına bu görevi kabul ettim. Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’a, İzmir İl Başkanı Sayın Gürcan Ötegengil'e İl yöneticilerine Celal Keseli’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Partimize ilçemize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyor, herkese saygılar sunuyorum.”