Tire'de, boş mısır tarlasına inen uzaylılar tarafından Türkçe anonsla tehdit edildiğini iddia eden gece bekçisi Gani Çakır’ın hayatı zindana döndü.  UFO ile elindeki fenerle iletişim kurduktan sonra uzaylı varlıklar tarafından tehdit edildiğini belirten gece bekçisi Gani Çakır (51), aradan 4 gün geçmesine rağmen olayın etkisinden kurtulamadığını ve rüyalarında bile defalarca aynı varlıklar tarafından “geri geleceğiz” şeklinde tehdit edildiğini söyledi. 20 Şubat Cumartesi gece sabaha karşı 02.00 civarında Akkoyunlu mevkiinde uzaylı varlıklarla temas yaşadıktan sonra çok korktuğunu ve psikolojisinin derinden sarsıldığını ifade eden Çakır, “Yaşadığım deneyim başıma gelene kadar UFO gördüğünü söyleyenlere inanmaz, gülüp geçerdim. Şimdi ise benim başıma geldi. Yarım saati aşkın gözlem yaptım. Anlık bir şey değildi. El fenerini yakıp söndürmeme niye bu kadar tepki verdiler onu anlamadım. Olaydan sonra neredeyse uyku uyuyamaz oldum. Uykuya daldığım kısa anlarda o varlıkları görüyorum. Bana, “Geri geleceğiz. Seninle görüşeceğiz” diyorlar. İçimde tarif edilemez bir ürperti ile yaşıyorum. Arkamı döndüğümde sanki bir anda tekrar geri gelecekler gibi hissediyorum” dedi.


HABERTİRE’NİN HABERİ SES GETİRDİ
HaberTire Gazetesi’nin haberinden sonra telefonlarının susmadığını anlatan Çakır, “Bana inanan da var inanmayanda. Çok sayıda kişiden destek telefonları aldım. Bana, ‘niye fotoğraflarını çekmedin’ diyorlar. O anda yaşadığım heyecan ve korku yüzünden kalbim duracak zannettim. Fotoğraf veya video çekmek aklıma bile gelmedi. Bir daha buna benzer bir deneyim yaşarsam mutlaka belgeleyeceğim” şeklinde konuştu.


NE OLMUŞTU?
Gece bekçisi Gani Çakır, 4 gün önce yağmurlu bir gecede uçan daire ile karşılaşmıştı. Yaklaşık 50 metre mesafede ışıklar saçarak havada asılı şekilde duran cisme elindeki feneri yakıp söndüren Çakır, 8 penceresi bulunan UFO’nun içindeki 3 varlığı gördükten sonra, korkup bekçi kulübesine saklanmıştı. Bir süre sonra cesaretini toplayıp, tekrar dışarı çıkan Çakır, bir kez daha gökyüzüne doğru feneri yakıp söndürdüğünde aynı deneyimi yaşamış ve ardından parlak elbiseler içindeki uzaylı varlıklar boş mısır tarlasına inerek, 5-10 dakika süreyle uzay gemisinin yanında dolaşmıştı. Havalandıktan sonra uzaylılara el feneriyle tekrar ışık tutan Çakır, bu kez hiç umulmayan bir şekilde uzaylı varlıklar tarafından metalik bir ses ve bozuk bir Türkçe ile “bizimle uğraşma seni yok ederiz” şeklinde tehdit edilmişti.

Editör: Haber Merkezi