Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu üzere Tire’de de 10 Nisan 2017 Pazartesi günü düzenlenen törenle kutlanacak.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü töreni 10 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak.

Buradaki çelenk töreninin ardından saat 11.00’de Tire Asri Mezarlık’taki şehitlik ziyaret edilecek.

Aynı gün saat 11.30’da ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası bahçesinde lokma ve tavuklu pilav ikramı yapılacak. Kan bağışı kampanyasının da düzenleneceği kutlama gününde şehit ve emekli personelin aileleri ziyaret edilecek.

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü kutlaması 10 Nisan Pazartesi akşamı Aziz Şehitlerimiz için Mehmet Akif Camii’nde akşam namazını müteakip okunacak mevlit ile sona erecek.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik, “Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış Türk Polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyacağız. Programımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi