Vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmeyi ve halkla hep iç içe olmayı tercih eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven bu alışkanlığını yine bozmadı.
    Kaymakam Tanrıseven bu kez Kesikbaş mevkiinde bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Her yaştan katılımcının olduğu halk buluşması oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Tanrıseven ile buluşmaya başlangıçta bir şaşkınlık hakim iken sohbet koyulaştıkça bazı vatandaşların yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti damgasını vurdu.
    İlçemizde göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarla yakın temas içinde olan Kaymakam Tanrıseven, yapılan çalışmaları ve faaliyetleri vatandaşlara duyurmak ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Bahariye ve Turan Mahallesi sakinleri ile kahvehanede bir araya geldi.
 

VATANDAŞLARLA TEK TEK İLGİLENDİ
Halkla buluşmada Tanrıseven vatandaşlarla tek tek ilgilendi; sorunlarını birebir dinledi ve sorunlara cevap vererek çözümler sundu. Kaymakam Tanrıseven, iletilen soru, istek ve şikâyetler doğrultusunda kendisine eşlik eden ilgili birim amirlerine gerekli talimatları verdi.
    Buluşmaya katılan Bahariye Mahallesi ve Turan Mahallesi muhtarları mahallenin asayişi ile ilgili sorunlarını ilettiler. Tire Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü, bu konuda halkın daha bilinçli davranmasını ve güvenlik önlemlerinin alınması için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.
    Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler de vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili sorunlarını not aldı.

KAYMAKAM TANRISEVEN: ''BİZLER VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ''
    Buluşmanın sonunda misafirlere hitaben Kaymakam Tanrıseven,  ‘‘Bizler vatandaşlarımıza hizmet için buradayız sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözmek de bizim vazifemizdir” dedi. 
    Kaymakam Tanrıseven’e Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu,  Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan eşlik etti. 

CEYLAN TANRISEVEN SEVGİ ÇOCUKLARIYLA BULUŞTU
Kaymakam Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven de sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi; çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde faaliyet yürüten ve ilçemizde yardıma muhtaç herkese ulaşan Gönül Elçileri de Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven'in liderliğinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN SORUNLARI BİZİM SORUNUMUZDUR”
Bu çerçevede Gönül Elçileri, devletin himayesinde olan Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile Öğretmenevinde bir araya geldi. Buluşma samimi görüntülere sahne oldu. Çocuklara anne şefkati ile yakınlaşan,  tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Ceylan Tanrıseven’in ilgisi çocukları mutlu etti.
Sevgi evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler veren Gönül Elçileri, onların yalnız olmadıklarını hissettirdi. Ceylan Tanrıseven, ''Çocuklarımızın sorunları bizim sorunumuzdur. Her zaman yanınızdayız. Kapımız çözüm noktasında her zaman sizlere açıktır'' dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi