Halıda Koyunlu, Merinos, Dinarsu, Gümüşsuyu, Pier Cardin, perde de Tac, Brillant, Vinaldi gibi büyük markaların ürünlerinin yer aldığı mağazaların biri Tahtakale Caddesi’nde diğeri ise Batı Çevreyolu’nda Turgut Özal Bulvarı’nda.

1992 yılında Acar Çeyiz olarak Tire’de faaliyete başlayan firma, 1998 yılında halı ve perdeyi merkeze alarak, kısa sürede Tire’de sektörün lideri haline geldi. Şu anda Tire’de hizmet veren 2 dev mağazasıyla, evlenecek ve evini yenileyeceklerin mutlaka ziyaret ettiği bir firma oldu.

Sektördeki tecrübesiyle ve uzman personeliyle Acar Halı Perde, sadece ölçü alıp uygulama yapmıyor, aynı zamanda müşterilerinin evine ve mobilyasına uygun halı ya da perde konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

CEMİL ACAR: “MÜŞTERİMİZ ARADIĞI HER ŞEYİ BULABİLİYOR”

Firma sahibi Cemil Acar, kuruluşundan bugüne Acar Halı ve Perde’nin Tire’deki başarılı serüvenini HaberTire’ye anlattı. Cemil Acar, “Acar Çeyiz ismiyle 1992 yılından bu yana çeyiz sektöründe hizmet veriyoruz. 1998 yılında ise halı ve perdeye odaklanan firmamız, o zamandan bugüne halı ve perde sektöründe hizmet veriyor. İşimi ve bu sektörü çok seviyorum. Yeni evlenecek pırıl pırıl gençlerin o heyecanlarına ortak olmak çok güzel bir duygu. Tire’de 2 şubemiz var. Biri çarşıda Tahtakale’de diğeri ise çevreyolu olarak bildiğimiz Turgut Özal Bulvarı’nda. 400 metrekare olan mağazamızda müşterilerimiz perde ve halı üzerine bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi bulabiliyor. Koyunlu, Merinos, Dinarsu, Gümüşsuyu, Pier Cardin gibi markaların hepsi mağazamızda bulunuyor. Malum sektörde trendler çok çabuk değişiyor. Genç çiftler artık daha dekoratif ve daha kullanışlı ürünlere yöneliyor. Örneğin, makinada yıkanabilir, hav çıkarmayan halılar gibi en son trendleri takip ederek tüm seçenekleri mağazamızda bulunduruyoruz. Yani müşterilerimiz mağazaya geldiği zaman istediği her ürünü kolaylıkla bulabilir.” Dedi.

“TİRE’DE BULUNMAYAN ÜRÜNLER MAĞAZAMIZDA VAR”

Perde konusunda da son derece iddialı olduklarını dile getiren Cemil Acar, “Tac, Brillant ve Vinaldi gibi sektörün öncü markalarının neredeyse tüm modelleri mağazalarımızda bulunuyor. Store perde çeşitleri, cam balkonlar için özel tasarlanan pilise perde, jaluzi perde, dikey perde gibi bulunması zor olan ürünler de mağazamızda bulunmakta.” dedi.

“TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Tüm Tirelileri mağazaları görmeye davet eden Cemil Acar, “ Halı ya da perde alacak olan müşterimizin bize gelmesi yeterli. Bize geldiğinde uzman personelimizle birlikte eve gidip sadece ölçü almıyoruz, görüşmelerimizde hangi perdenin eve uygun olacağını hangi halının daha kullanışlı olacağını da analiz edip, müşterimize anlatıyoruz. Halkımız önceden özellikle halı ve perde konusunda şehir dışına gitmek zorunda kalıyordu. Tire’de hayata geçirdiğimiz bu 2 büyük mağazamızla şimdi tüm ihtiyaçlarını Tire’de alabiliyorlar. Hatta şu anda İzmir, Selçuk, Bayındır, Ödemiş gibi ilçelerden mağazamıza alışverişe gelen müşterilerimiz var. Bu da bize gurur veriyor. Tüm halkımızı mağazalarımıza bekliyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi