Tire, ev dekorasyonu alanında yepyeni bir işletmeye kavuştu. Uzun yıllardır Tire’de perde sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Bezcioğlu, hayalini kurduğu kendi mağazasını açtı.

Rasulzade Bulvarı’ndaki şık tasarıma sahip mağaza, bugün törenle açıldı. Açılışa Ak Parti İlçe Başkanı Mert Falakalı, TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Oğurlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, işletmenin girişimciye ve Tire’ye hayırlı olmasını diledi.

Misafirlerle birlikte yapılan kurdela merasiminin ardından davetliler mağazayı gezdiler. Mustafa Bezcioğlu, davetlilere ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

“SEKTÖRE YENİ BİR TARZ KATMAK İSTİYORUZ”

Açılış töreninde açıklama yapan Girişimci Mustafa Bezcioğlu, “Tire’de yaklaşık 15 yıldır perde sektöründe hizmet veriyorum. Müşterilerimin daha çok neler istediğini ve bu sektörde nelere talep olduğunu biliyorum. Özellikle Tire’de sektöre yeni bir tarz getirebilmek adına kendi mağazamı açtım. Herkesi mağazamızı ve modellerimizi görmeye bekliyorum.” Dedi.

PERDE TADİLATI VE TEMİZLİĞİ

Mustafa Bezcioğlu Perde Tasarım, müşterilerine sadece trend modelleri sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda perde ve mekanizma tadilatı, perde temizliği gibi ek hizmetler de veriyor.

Editör: Haber Merkezi