Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, koronavirüse karşı alınan tedbirlerin Tire’deki sonuçlarını değerlendirdi. Pandemi gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Çobanoğlu, sürecin başından bu yana Tire’de çok başarılı bir tablo çizildiğini söyledi. Tire halkının sokağa çıkma kısıtlamalarına büyük özen gösterdiğini de hatırlatan Çobanoğlu, aynı hassasiyetin bayram boyunca da gösterilmesi gerektiğini belirtti. Çobanoğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Tire’de sürecin başından bu yana hem ilgili kurumlarımız, hem esnaflarımız üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Buna bir da halkımızın kısıtlamalara gösterdiği özen eklenince başarı oranımız daha da arttı. Bugün itibariyle Tire olarak çok iyi durumdayız. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliğimizle sürekli iletişim halindeyiz. Elimizdeki son verilere göre vaka sayımız yok denecek seviyede. Bu noktaya gelmemizde sağlık çalışanlarımızın katkısı oldukça fazla. Her bir sağlık çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

“BAYRAM TATİLİNE DİKKAT”

Açıklamasında bayram boyunca devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlamasına dikkat çeken Çobanoğlu şöyle konuştu;

Bayramı tatilini kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması hepimiz için çok önemli. Bu güne kadar çok emek harcandı. Bu emeklerin boşa gitmesini istemiyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bayram tatilini de aynı özveri ve disiplinle atlatabilirsek çok daha güzel günler bizi bekliyor olacak.

Editör: Haber Merkezi