Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın seçim sürecinde açıkladığı hedeflerinden biri olan Engelsiz Kafe’nin yapımı sürüyor. Başkan Duran Dernek Başkanı Nesrin Kırış ile Engelsiz Kafe ve Park'ı gezerek son rötuşları beraber yaptı. Kısa süre sonra tamamlanacak olan peyzaj çalışmasının ardından, Kafe ve Parkın faaliyete gireceği söylendi. Zaman Zaman duygusal anların yaşandığı Kafe’de Dernek Başkanı Nesrin Kırış Başkan Duran'a teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye başkanı Salih Atakan Duran; " Şehrimizin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bir projeydi. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Sayın Başkanımız şahsında tüm engelli bireylerimizin bu gününde onlara verdiğimiz değeri ortaya koymak istedik. Bu proje hem Engelsiz Kafe hem derneğimizin büro kısmı ve Engelsiz Parktan oluşuyor. Şuanda bitme aşamasına yaklaştık. Burada herkes dilediğince hoşça vakit geçirecek. Tire'de engelleri tek tek kaldırıyoruz. Bu mekanımız şimdiden Tüm Tireli hemşerilerimize ve engelsiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN YEMEKLERİ BELEDİYE'DEN

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bir sürpriz daha yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Kaymakamlığı öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmenevi ile ortak protokol yaparak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında öğrenim gören çocukların yemek bedellerini karşıladı. Bugün Kaymakamlık makamında bir araya gelen taraflar sözleşmeyi imzaladı. Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu; "Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi.

Konu ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran;  Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Tire Belediyesi olarak engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün Tire'de Engelli vatandaşlarımızla bir araya gelip onlara küçük sürprizler yaptık. Umarız mutlu olmuşlardır. Biz onların her zaman yanındayız." Dedi.

Editör: Haber Merkezi